Cendris doelgroep shop bedrijfsadressen

CENDRIS

* * * *

Bedrijfsprofiel

Cendris is ontstaan uit verschillende bedrijven. Het doel van de onderneming is u instaat te stellen om op een manier te communiceren die leidt tot meer resultaat door middel van het leveren van klant- en prospectinzichten. Cendris biedt een breed scala aan selectiemogelijkheden, zowel B2C als B2B. De B2B database bestaat uit gegevens van 2,3 miljoen bedrijven. Deze zakelijke contactgegevens kunt u selecteren op bijvoorbeeld locatie, bedrijfsgrootte, branche of rechtsvorm. Maar ook op criteria zoals een wagenparkindicator, het feit of een bedrijf groeit of krimpt, het aantal geautomatiseerde werkplekken en of er een beslisser op bepaalde verantwoordelijkheidsgebieden werkzaam is (zoals marketing, sales, inkoop, enzovoort).

Diensten & Producten

  • Adressenbestand
  • Controleren en/of verrijken van huidige database
  • Look-a-like service
  • Marktonderzoek
  • Doelgroep advies

Unique Selling Points

  • Kwaliteitsgarantie (bij incorrecte gegevens krijgt u een vergoeding)
  • Geen jaarabonnement
  • Uitgebreide selectiemogelijkheden

Prijs

U kunt kiezen tussen een eenmalige selectie of een abonnement. Bij databunndels (een abonnement) is er sprake van een van tevoren vastgesteld tegoed met een geldigheid van een jaar, waarbij u het tegoed in kunt zetten voor adresselecties. U kunt een eenmalige selectie maken met een minimumorderbedrag van €100,- per bestelling. U ontvangt dan de basisgegevens van bedrijven: bedrijfsnaam, telefoonnummer, branche, post- en vestigingsadres en KvK nummer. Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen of een grotere selectie wilt maken, is een abonnement voordeliger. Er zijn drie databundels beschikbaar: Basis, Plus en Compleet. Prijzen variëren van €0,09 per record bij een afname van 100.000 uit de Basisbundel, tot €0,23 per record bij een afname van 2000 uit de Compleetbundel.

Review van bedrijfsadressen.com

Cendris komt goed uit de test. De database is up-to-date en qua omvang groot genoeg. Bovendien biedt Cendris uitgebreide segmenteermogelijkheden. Verder zit u niet direct vast aan een jaarabonnement. Kortom, u krijgt iets meer, maar betaalt ook iets meer.

Klik hier om naar de website van Cendris te gaan

< Terug naar het overzicht