company info bedrijfsadressen

COMPANY.INFO

* * * *

Bedrijfsprofiel

Company.info is opgericht in 1998 en is onderdeel van FD Mediagroep. Het bedrijf bestaat uit dertig medewerkers. Company.info wil door middel van het aanbieden van klantinformatie werk uit handen nemen van accountmanagers en marketeers. De tijd die bespaard wordt aan research, kunnen zij investeren in (andere) belangrijke zaken. Sinds 2009 zijn zij marktleider bedrijfsinformatie voor de B2B-markt.

Diensten & Producten

  • Prospectlijst samenstellen
  • Nieuwsmonitor (24/7 relevant zakelijk nieuws)
  • Bedrijfsrapporten (o.a. jaarverslagen, KvK uittreksels, NAWTE)
  • CRM Company Connector (Uw CRM systeem wordt gekoppeld aan die van Company.info. Onjuiste gegevens worden verwijderd en tegelijkertijd wordt het systeem verrijkt met nieuwe en juiste gegevens.)
  • Pensionfund.info (Gerichte bedrijfsinformatie over pensioenfondsen in de Benelux)

Unique Selling Points

  • Intensieve en duurzame samenwerking met hun klanten (klantretentie van 99%)
  • Compleet
  • Nieuwsmonitor

Prijs

Het prijspeil van Company.info ligt relatief hoog. Zo wordt er minimaal 12 cent per record gerekend. Er kan gekozen worden uit verschillende pakketten/abonnementen. Het laagste tarief ligt op €59,- per maand, waarbij wel een jaarabonnement moet worden afgesloten. Wanneer een kwartaalabonnement wordt afgesloten, wordt er een bedrag van €70,- per maand gerekend. Dit instappakket bevat per maand 20 bedrijfsrapporten en 350 prospectexports. De nieuwsmonitor zit hierbij inbegrepen.

Review van bedrijfsadressen.com

Company.info is een gedegen speler op het gebied van bedrijfsinformatie voor de zakelijke markt. Zo is de omvang van de database groot en up-to-date. De database bestaat voornamelijk uit eenmanszaken en Bv’s. Op het gebied van dienstenpropositie differentieert Company.info zich van de concurrentie, mede omdat zij onderdeel zijn van FD Mediagroep. De nieuwsmonitor is een interessant en vernieuwend bijproduct! Dit alles vertaalt zich echter wel sterk in de prijs.

Klik hier om naar de website van Company Info te gaan

< Terug naar het overzicht