graydon bedrijfsadressen

DATA-COLLECTIEF

* * * *

Bedrijfsprofiel

Het DATA-collectief is een initiatief van WinRIS Nederland, in samenwerking met Nederlandse Sales- en Marketingspecialisten en de deelnemende bedrijven. Het doel van DATA-collectief is het helpen van ondernemers en bedrijven met hun marketing & sales campagnes doormiddel van up-to-date adressenbestanden van bedrijven. De database bestaat uit informatie vanuit de Kamer van Koophandel, het Faillissementsregister en de deelnemende organisaties. Bijna 2,7 miljoen bedrijven, stichtingen, verenigingen en hun 3,6 miljoen bijbehorende contactpersonen zijn opgenomen in de database.

Diensten & Producten

  • Adressen kopen
  • Website-leads (het IP-adres van de websitebezoeker wordt gekoppeld aan de database)
  • Actualisatie en verrijking (van huidige database)
  • Workshop Online Marketing

Unique Selling Points

  • Up-to-date: deelnemers dragen bij aan database (tegen uitbetaling in credits)
  • Grootste database
  • 3,6 miljoen gekoppelde contactpersonen bij bedrijven (tegen betaling)

Prijs

U kunt voorafgaand aan het downloaden vrij gebruik maken van de NAW-gegevens en gratis selecties maken. Bruikbare gegevens downloadt u vervolgens in uw eigen database. Voor elke klik op de button ‘Meer info’ of voor een actieve export betaalt u 1 credit per bedrijf en 1 credit per contactpersoon. Een gedownload bedrijf of contactpersoon wordt één maand lang voor u geactualiseerd. Gedurende deze periode kunt u het zonder kosten opnieuw downloaden. Wanneer u de gegevens langer wilt gebruiken, kunt u kiezen voor een additioneel actualisatie abonnement. Niet gebruikte credits blijven onbeperkt geldig. Hoe meer u afneemt, hoe lager de prijs per record. Voor 500 credits betaalt u €175,- en eventueel €9,75 per maand aan actualisatiekosten. Het voordeligste pakket bestaat uit 25.000 credits voor €2500,- en eventueel €139,- per maand aan actualisatiekosten.

Review van bedrijfsadressen.com

Hoewel het niet de goedkoopste aanbieder in de markt is, komt DATA-collectief goed uit de test. Het is een vernieuwend en goedwerkend initiatief. De database is up-to-date en het is de grootste database in vergelijking met de concurrenten. Bovendien betaalt u enkel voor gegevens die voor u interessant zijn. Het creditsysteem werkt hierin prima. Het nadeel van DATA-collectief is dat gegevens maar één maand voor u toegankelijk blijven. Daarna dient u ze opnieuw te kopen óf u moet een actualisatie abonnement afsluiten.

Klik hier om naar de website van Datacollectief te gaan

< Terug naar het overzicht