KVK adressenbestand & bedrijfsadressen

KVK

* * * *

Bedrijfsprofiel

De Kamer Van Koophandel is dé bron als het gaat om betrouwbare bedrijfsgegevens van Nederland. Het Handelsregister is de basisregistratie waarin alle bedrijven en rechtspersonen ingeschreven staan. Alle andere organisaties die deelnemen aan het economisch verkeer staan ook in dit register. De KvK beschikt o.a. over de volgende gegevens: naam van de onderneming, adres, contactgegeven, aantal medewerkers, bedrijfsprofielen, uittreksels, jaarrekening, etc.

Diensten & Producten

  • Bedrijfsinformatie (o.a. bedrijfsprofielen. uittreksels, historie en deponeringen, jaarrekeningen)
  • Adressenbestand
  • Mutatieabbonement (actualisatie van adressenbestand + veranderingen in beeld)
  • Bestandsvergelijking
  • Handelsregister dataservice (elektronische verbinding tussen het Handelsregister en uw applicatie)

Unique Selling Points

  • Dé bron van betrouwbare bedrijfsinformatie van Nederland
  • Zeer up-to-date (tegen betaling)

Prijs

U betaalt bij de KvK €0,07 per record. Wanneer u er een contactpersoon bijgeleverd wilt krijgen, komt er een bedrag van €0,03 bovenop. Updates zijn hierbij niet inbegrepen. U kunt verschillende mutatieabonnementen afsluiten: initiële levering en levering per maand (jaarabonnement). Hiermee houdt u uw adressenbestand actueel en compleet; kunt u inzien welke bedrijven onlangs zijn opgericht, een nieuwe vestiging hebben geopend of failliet zijn gegaan; en kunt u zien welke bedrijven na een wijziging voortaan buiten of binnen uw doelgroep vallen. Bij beiden abonnementen worden startkosten/onderhoudskosten gerekend ten bedrage van €1000,- .

Review van bedrijfsadressen.com

Omdat het handelsregister de basisregistratie van Nederland is, beschikt de KvK over uitgebreide en betrouwbare gegevens van bedrijven en ondernemingen. Tegen betaling bent u als eerst op de hoogte van mutaties in het adressenbestand; kunt u inzien welke bedrijven onlangs zijn opgericht, een nieuwe vestiging hebben geopend of failliet zijn gegaan; en kunt u zien welke bedrijven na een wijziging voortaan buiten of binnen uw doelgroep vallen. De KvK hanteert een redelijke prijs voor records. Echter wanneer u het adressenbestand up-to-date wilt houden, zou u een mutatieabonnement moeten afsluiten. Opstartkosten van €1000,- zijn hier minimaal aan verbonden. Dit drijft de prijs aardig op. Echter bent u dan wel verzekerd van de meest recente mutaties in bedrijfsgegevens. Bovendien kunt u direct zien welke bedrijven onlangs zijn opgericht, een nieuwe vestiging hebben geopend of failliet zijn gegaan; maar ook welke bedrijven na een wijziging voortaan buiten of binnen uw doelgroep vallen. Nadeel: het adressenbestand is niet verrijkt met diverse andere officiële bronnen.

Klik hier om naar de website van Kvk te gaan

< Terug naar het overzicht